Uw product retour sturen?

Verkeerd besteld? Niet tevreden? Of zijn de producten beschadigd tijdens transport? Dat kan helaas gebeuren. 

Dan kan u de producten terugsturen en wij regelen de rest, dat is net zo prettig voor u! 

Bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hetbespaarbos.nl
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Bij onnodige beschadiging aan de producten en of verpakkingen zijn we dan ook genoodzaakt om kosten in mindering te brengen op het retour te storten bedrag. 

 

Daarnaast is het mogelijk om ons via een verklaring per e-mail op de hoogte stellen en de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. U heeft hierbij dan na herroeping nog 14 dagen de tijd om het pakket retour te sturen.
Als u de overeenkomst herroept, betalen wij u binnen 14 dagen na herroeping terug.
Onderstaand is het formulier te downloaden: 

Modelformulier Voor Herroeping
PDF – 75,7 KB